Tsjechiëxperience
Abstract Orange Background 01

Travel webshop voor TsjechiëXperience

TsjechieXperience is dé reisspecialist voor wintersport, groepsreizen, bedrijfsuitje, incentives en vrijgezellenreizen naar natuurlijk: Tsjechië.

Nieuwere en modernere website

Het doel van de huidige website van TsjechieXperience was voornamelijk het delen van informatie over Tsjechië. Te denken valt aan informatie over hotels, appartementen, sportactiviteiten, ballonvaart, wijnproeverijen etc. Echter wilden zij een nieuwere en modernere website waar het mogelijk as om een reis te reserveren en offertes aan te vragen. Wat ook een belangrijk punt was, is dat TsjechiëXperience de website zelf en makkelijk kon beheren. Daarom hebben wij een zeer gebruiksvriendelijke en goed werkende CMS aangeboden.

Samenstellen van jouw reis

In de op maat gemaakte boekingsmodule van TsjechiëXperience is het mogelijk om jouw gekozen hotel op maat samen te stellen. Hierdoor is TsjechiëXprience in staat om haar gasten in zo weinig mogelijk stappen te verleiden tot het maken van een boeking waarbij de gehele reis naar eigen wensen kan worden ingericht. Je kunt de webshop bekijken op www.tsjechiexperience.nl

Limburgia Thumb
Limburgia
Webshop
7E78944107178EB109979A4A8D4A8D83
SmiLease
Website
Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Friesewouden
Let's Speak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!