Shutterstock 1243366534
Abstract Orange Background 01

Website & Google Adwords voor Mavasol

Mavasol heeft mestverwerking systemen als kern activiteit. Het vertegenwoordigt o.a. Daritech buiten Noord Amerika. Vanuit een sterke oplossing gerichte en innovatieve gedachte levert Mavasol maatwerk oplossingen op alle mogelijke bedrijfsomstandigheden. 

Het uiteindelijke doel

Mavasol had de wens voor een meertalige website (Nederlands en Engelstalig) uitgesproken, om op deze manier online beter vindbaar te worden. Naar aanleiding van een gesprek werd duidelijk dat een WordPress website met een multi-language passend zou zijn bij de doelstellingen van Mavasol. Na oplevering werd de website een groot succes dat er besloten werd om later ook een .de (Duitsland) domein eraan toevoegen als een .dk (Denemarken).

Websitebeheer inclusief Google Ads

Na de technische realisatie heeft Speak de website in beheer genomen in combinatie met een Google AdWords pakket. Deze samenwerking heeft menig brochure aanvragen en interessante projecten opgeleverd!

Ijzershop Thumb 02
IJzershop
Online marketing
Deboerdental Thumb
De Boer Dental
Online marketing
Intersportdeleeuw Thumb
Intersport De Leeuw
Online marketing
Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Autopallas
Amc
Smst
Friesewouden
Let's Speak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!