Professioneel design, veilig CMS-systeem en goed vindbaar in zoekmachines

Een professionele website laten maken? Wij hebben alle expertises in huis voor het beste online resultaat. De combinatie van een professioneel design, een uiterst veilig CMS-systeem en een effectieve online marketing strategie zorgen voor een website die perfect past bij jou doelgroep. 

Professioneel en responsive webdesign

Of het nu gaat om het realiseren van een corporate website, recruitment website, intranet, extranet of online portaal: wij realiseren jouw gewenste digitale oplossing! Op basis van jouw wensen en behoeften creëren we een grafisch ontwerp wat kan worden gezien als de bouwtekening van de website. De verschillende onderdelen en functionaliteiten laten we zien op smartphone, tablet en desktop weergave (responsive dus) zodat we de basis hebben voor een succesvolle website. 

Van ontwerp naar website

Het grafisch ontwerp wordt omgezet naar een werkende website op basis van het gebruiksvriendelijke en veilige CMS-systeem Umbraco. Een CMS-systeem dat gebruikt wordt door midden-en kleinbedrijf en grote partijen waaronder Heinz, Red Bull, Peugeot, Costa en Microsoft. Technologie die zich bewezen heeft. Tijdens een training leren we je alle ins en outs van de back-office van Umbraco zodat je zelf gemakkelijk de website kan vullen met tekst, afbeeldingen of video's. Uiteraard stellen we de website goed in voor zoekmachines en adviseren we over een juiste online marketing strategie. Samen zorgen we ervoor dat je nieuwe website het gewenste resultaat gaat opleveren.

Full service dienstverlening

Voor de realisatie en ontwikkeling van jouw digitale oplossing regelen wij letterlijk alles: het registreren van het domein, hosting, verhuizing, een snelle beveiligde server, een passend SSL-certificaat, koppeling van social mediakanalen en nog veel meer. Een full service dienstverlening van begin tot eind! 

Daarom Speak

  • Full service: alle expertises in huis
  • Specialist in maatwerk
  • Umbraco Partner
  • Gratis online marketing analyse bij een website
  • Deskundige supportafdeling
Cases
Let's Speak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!