Narrowcasting Hardware
Narrowcasting 992X800


Narrowcasting hardware

Voor een succesvolle narrowcasting omgeving heb je goede hardware nodig. Hardware dat geschikt is, er mooi uitziet, maar bovenal hardware dat goed werkt. Speak kan je daarbij helpen.

Topkwaliteit schermen en players

Voor professionele en betrouwbare narrowcasting is goede hardware noodzakelijk. Als Gold Partner van Philips en Pro Partner van Sony leveren wij hardware van hoge kwaliteit. Hardware dat goed werkt en jaren mee kan. De meeste schermen hebben tegenwoordig geen losse media player meer nodig: de software die wij gebruiken is namelijk geïntegreerd in het televisiescherm. Dit bespaart jou kosten én onderhoud. Heb je wel een losse player nodig? Geen probleem: ook deze kunnen wij leveren.

Installatie van hardware

Naast de aanschaf van de hardware verzorgen we ook graag de configuratie en installatie van schermen en players. Elke situatie en ruimte is uniek en vraagt om een doordachte aanpak. Speak regelt jouw narrowcasting van A tot Z.

 

Daarom Speak

  • Advies, Hardware & Installatie
  • Sony, Philips & TDM Partner
  • A-kwaliteit hardware
  • Gebruiksvriendelijke software
Cases
Let's Speak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!