Umbraco Website Bouwer
Umbraco 992X800


Open-source, flexibel en gebruiksvriendelijk

Voor het realiseren van succesvolle en professionele websites maken wij gebruik van Umbraco. Een open-source CMS dat je volledig naar wens kan inrichten, makkelijk kan koppelen met andere systemen en zeer eenvoudig in beheer is. Zelfs zonder onze gebruikerstraining raak je snel vertrouwd met Umbraco.

De achterliggende webtechniek waarop het CMS-systeem Umbraco is gebouwd, is het .NET framework van Microsoft. Een snelle en zeer veilige webtechniek die wordt onderhouden door een grote internationale organisatie en zorgt voor updates bij mogelijke veiligheidsrisico's. Daarnaast een webtechniek met een open-source karakter waardoor onze developers de vrijheid hebben om jou website zo in te richten dat het perfect aansluit op je wensen en behoeften. Hierdoor ben je dus niet afhankelijk van een gekozen template maar kan de website flexibel worden ingericht met gewenste functionaliteiten zoals formulieren, het presenteren van nieuwsberichten of koppelingen met social media kanalen. Alles is als maatwerk mogelijk!

Umbraco koppelen met systemen

Het CMS-systeem Umbraco staat bekend om zijn flexibiliteit waardoor je het zonder problemen kan koppelen met andere systemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boekhoudpakketten zoals Exact, CRM-software Microsoft Dynamics of Salesforce, ERP-pakketten, samenwerkingsplatform SharePoint of e-mailsoftware. Koppel met deze systemen en breng je site tot leven met actuele gegevens. Er is geen koppeling die we niet kunnen maken! Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met Ucommerce zodat Umbraco wordt ingezet als een professionele e-commerce oplossing. Met behulp van deze koppeling kan naast de content ook de e-commerce voorraad beheerd worden in de backoffice van Umbraco.

Overzichtelijke back-office 

Met behulp van de overzichtelijke back-office van Umbraco kunnen opdrachtgevers gemakkelijk de content beheren. Zelfs zonder onze gebruikerstraining raak je snel vertrouwd met Umbraco. De back-office is zo ingericht dat hoofdpagina's en onderliggende pagina's overzichtelijk worden weergegeven in een boomstructuur die naar wens is aan te passen. Vooral bij de grotere websites is dat essentieel om snel en efficiënt te kunnen werken. Umbraco is uitgerust met een handige en uitgebreide tekst-editor waardoor je als gebruiker makkelijk tekst, afbeeldingen en video's kunt toevoegen.

Cases
Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Friesewouden
Let's Speak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!