Baby Luiers Onlineluiers
Baby Luiers Onlineluiers

Effectieve SEA campagnes voor Onlineluiers.com

Pampers, Zwitsal en Huggies luiers zijn eenvoudig te bestellen bij Onlineluiers.com voor de laagste prijs. Naast de realisatie van de webshop en de grafische ondersteuning wordt er nauw samengewerkt m.b.t. de online marketing activiteiten. Zo worden alle SEA campagnes volledig uitbesteed aan Speak.

Oude situatie

Voor Onlineluiers.com werden Google Ads Search en Shopping campagnes actief ingezet. Een externe partij met een geautomatiseerde dienst zorgde voor het beheer en optimalisatie van de SEA campagnes. Deze zorgden wel voor extra omzet, maar het rendement was niet optimaal.

Strategie

Na het analyseren van de bestaande campagnes en resultaten heeft Speak een campagnestrategie uitgewerkt die naadloos aansluit op het zoekgedrag en de conversie. Met een complexe structuur van Google Ads Search en Shopping campagnes is maximale controle verkregen over het bereik van de doelgroep gedurende alle fasen van het beslissingsproces, waardoor nauwkeurig geoptimaliseerd kon worden op resultaat. 

Resultaten

Niet alleen het rendement van de nieuwe SEA campagnes is sterk verbeterd, ook de omzet is enorm toegenomen. In slechts 5 maanden tijd is dezelfde omzet gegenereerd als de geautomatiseerde dienst realiseerde in de voorgaande 2 jaar. En dat met € 15.000,- minder advertentiekosten! Door deze sterke resultaten zijn de Google Ads campagnes verder uitgebreid en de samenwerking geïntensiveerd.

 

Peter de Haan, eigenaar Onlineluiers.com: "De resultaten zijn duidelijk merkbaar, meer orders tegen een hogere orderwaarde en veel hogere conversie dan voorheen. Speak houdt mij goed op de hoogte van de activiteiten en ontzorgen mij in het gehele proces van marketing en content beheer."


Ook meer rendement en omzet halen uit jouw SEA campagnes?

Neem contact op voor een vrijblijvende analyse!

Radiatoraanbiedingen preview
Radiatoraanbiedingen
Online marketing
Ijzershop Thumb 02
IJzershop
Online marketing
Deboerdental Thumb
De Boer Dental
Online marketing
Fryslanhomes Thumb
Fryslân Homes
Online Marketing
Intersportdeleeuw Thumb
Intersport De Leeuw
Online marketing
Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Friesewouden
Let's Speak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!