Nhl
Abstract Orange Background 01

Optimale communicatie voor OSG Singelland

OSG Singelland is een brede openbare scholengemeenschap met locaties in Drachten, Burgum en Surhuisterveen. Met ruim 2800 leerlingen is Singelland één van de grootste scholengemeenschappen in de regio Drachten. Leerlingen kunnen bij Singelland alle takken van het voortgezet onderwijs volgen: van VMBO tot VWO. Daarnaast beschikt de scholengemeenschap over internationale schakelklassen en wordt er ook praktijkonderwijs aangeboden.

Digitaal informatiekanaal

Ons beoogde doel was het ontwikkelen van een representatieve narrowcastingomgeving die leerlingen en medwerkers voorziet van roosterinformatie en actualiteiten. Daarom hebben wij een digitaal informatiekanaal ontwikkeld dat de leerlingen op dynamische wijze voorziet van roosterwijzigingen, mededelingen, nieuwsberichten en entertainment. De informatie wordt getoond op beeldschermen die zich op strategisch gekozen plekken in de school bevinden.

Eindresultaat

In het kader van ‘wie je ook bent, in iedereen schuilt talent' worden op de beeldschermen namen getoond van talenten in ontwikkeling. Leerlingen kunnen hun eigen naam op het informatiekanaal voorbij zien komen; een extra stimulans om het kanaal als informatiebron te gebruiken! Het resultaat? Beter geïnformeerde doelgroepen. Want door middel van het informatiekanaal zijn roosterwijzigingen direct te bekijken in de kantine van de school.

Dierenarts Sterkliniek Thumb
Sterkliniek Nederland
Narrowcasting
Antonius Thumb
Antonius Ziekenhuis
Narrowcasting
Haje Thumb
Hajé
Narrowcasting
Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Friesewouden
Let's Speak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!